Botev Plovdiv i-a vrut de la Dinamo și pe Țucudean și pe Cosmin Matei: "Vor fi urmăriți în continuare"



 

**VIDEO** Botev Plovdiv i-a vrut de la Dinamo și pe Țucudean și pe Cosmin Matei:

Botev Plovdiv putea să-l lase pe Stoican fără jumătate din echipă. Pe lângă Curtean şi Luchin, bulgarii au mai fost interesaţi şi de alţi dinamovişti. S-au orientat însă spre Petrolul lui Contra, de unde au luat trei jucători cu care sunt gata să atace Europa.

Botev Plovdiv şi-a făcut colonie de jucători din Liga 1: a transferat cinci, doi dinamovişti şi trei petrolişti. Hamza a ajuns ultimul în Bulgaria şi i-a făcut majoritari pe ploieşteni, dar lucrurile puteau sta chiar invers.

"Încă de la început, când eram și noi în negocieri, mai întrebau de Cosmin Matei și de Țucudean, dar nu știu, nu au ajuns la un consens cu ei. Cu siguranță vor fi urmăriți în continuare, niciodată nu se știe.", a declarat Srdjan Luchin, la plecarea spre cantonamentul echipei sale.

Alexandru Curtean crede că Botev Plovdiv a transferat toți jucătorii pe care i-a dorit din România: "Mi-a plăcut și această idee, să vină cât mai mulți jucători din prima ligă. Oamenii au fost foarte serioși, ce și-au dorit au luat de aici și cred că împreună o să facem o echipă foarte bună acolo."

Fundașul central Alexandru Benga e și el între jucătorii plecați din Liga 1 la Plovdiv: "E prima oară când plec din țară, sper să mă obișnuiesc repede și să nu simt distanța, bine, nu e o distanță așa de mare față de casă."

La Plovdiv sunt ambiţii mari. Cu românii veniţi din Liga 1, bulgarii vor sa atace cupele europene chiar în acest sezon, iar titlul este obligatoriu anul viitor: "Sincer, și eu am fost puțin reținut în privința transferului. Dar când am ajuns acolo și am văzut ce echipă avem și ce condiții, toate lucrurile astea m-au făcut să cred că am făcut un pas înainte, nicidecum unul înapoi."

Dinamo - Korona Kielice se joacă de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1. Fazele importante vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑