Ronaldinho, aplaudat la scenă deschisă la primul meci pentru Barcelona De Ecuador



**VIDEO** Ronaldinho, aplaudat la scenă deschisă la primul meci pentru Barcelona De Ecuador

Ronaldinho se află în probe la Barcelona De Ecuador și vineri a jucat în meciul amical cu peruanii de la Universidad San Martin.

Starul brazilian a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii de pe Estadio Monumental Isidro Romero Carbo, care are aproape 90.000 de locuri și a fost plin la meciul de prezentare. I-au scandat numele când era pe teren și când a fost schimbat și îl așteaptă să semnee cu echipa din Guayaquil.

Ronaldinho, care a purtat tricoul cu numărul 91, le-a răspuns cu plecăciuni și urmează să se decidă dacă va semna cu ecuadorienii. Barcelona a câștigat cu 4-3 împotriva lui Universidad San Martin.

Zilele trecute, fostul Balon de Aur a fost și la Kozhikode, în India, unde este ambasadorul turneului Said Nagjee International Football Tournament. A prezentat în fața a mii de fani trofeul întrecerii și a fost și aproape de de un accident. În fața mașinii în care se afla a căzut un semafor, dar automobilul și pasagerii săi au scăpat fără vreo zgârietură.

33 de goluri în 97 de selecții are Ronaldinho în echipa națională a Braziliei, alături de care a fost campion mondial în 2002.

Un Balon de Aur a câștigat Ronaldinho în carieră, în 2005.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑