Georgia - Germania 0-2. Campioana mondială a forțat doar în prima repriză. Chanturia a jucat după pauză



 

**VIDEO** Georgia - Germania 0-2. Campioana mondială a forțat doar în prima repriză. Chanturia a jucat după pauză

În direct la Digi Sport, Germania a învins-o în deplasare pe Georgia și a bifat a treia victorie în grupa D. La Tbilisi, selecționata lui Joachim Low a rezolvat meciul încă din prima parte.

Marco Reus a trimis în bară în debutul meciului (minutul 6), iar în minutul 39, vedeta Borussiei Dortmund a deschis scorul după o acțiune a lui Gotze. Pe finalul primei reprize, apărarea georgienilor a cedat din nou. Același Reus a fost aproape de un gol superb, iar Thomas Muller a dublat avantajul nemților, care nu au mai privit înapoi.

În repriza secundă, Georgia nu a mai forțat, iar Germania a fost aproape să-și mărească avantajul. Marco Reus a nimerit din nou bara, în minutul 60. Cu 9 reușite în preliminariile Euro 2016, campioana mondială își poate rotunji golaverajul în etapa viitoare, când joacă, tot în deplasare, cu Gibraltar. După 5 meciuri, nemții au 10 puncte, la fel ca Scoția.

Georgia: Loria - Lobzhanidze, Kverkvelia, Amisulashvili (4 Dvali), Kashia, Navalovski - Kobakhidze, Kankava, Makharadze (63 Kenia), Okriashvili (46 Chanturia) - Mchelidze. Antrenor: K. Tskhadadze

Germania: Neuer - Rudy, Boateng, Hummels, Hector - Schweinsteiger, Kroos - Ozil - T. Muller (86 Schurrle), Gotze (87 Podolski), Reus. Antrenor: J. Low

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑