Acuzaţii la adresa jucătorilor de la FC Braşov: "Stăteau în şir indian şi primeau câte 2.500 €"



 

**VIDEO** Acuzaţii la adresa jucătorilor de la FC Braşov:

Gaz Metan Mediaş a retrogradat în liga a doua, după ce a obţinut doar o remiză albă în ultima etapă a Ligii 1 pe terenul celor de la FC Braşov, echipă care, la rândul său, nu a reuşit să se salveze. La finalul partidei, medieşenii au lansat acuze de non-combat la meciul dintre Concordia Chiajna şi Petrolul, iar preşedintele Gazului, Ioan Horoba, merge acum chiar mai departe.

Horoba susţine că la Braşov s-au petrecut lucruri necurate şi îi acuză pe "stegari" că su primit bani de la o contracandidată pentru a-i încurca pe medieşeni. Mai mult decât atât, oficialul Gazului a dezvăluit şi suma pe care ar fi primit-o jucătorii formaţiei de sub Tâmpa.

"Din informaţiile pe care le am, la Braşov s-au întâmplat lucruri care nu sunt compatibile cu etica sportivă. FRF trebuie să ia măsuri.

Vă spun cu certitudine că la Braşov s-au întâmplat anumite lucruri necurate. S-au împărţit bani tuturor jucătorilor de la FC Braşov. Inclusiv antrenorii au participat. Stăteau în şir indian şi îşi primeau banii, câte 2.500 de euro. Cei care trebuie să se ocupe de acest caz clar de corupţie în fotbal să o facă.

Am fost întrebat dacă am probe. Eu întreb altceva: oare patronul sau preşedintele unui club îşi premiază echipa dacă retrogradează? Cei care cercetează trebuie să decidă. Comisia de Integritate a FRF are de lucru acum. Sunt lucruri concrete, clare", a spus Horoba, la emisiunea "Digi Sport Special".

Patronul braşovenilor, Ioan Neculaie a precizat, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, că banii primiţi de jucători au provenit de la un om de afaceri local şi că totul a fost legal.

"Banii au fost daţi printr-un cont de un om de afaceri din Brasov. S-a plătit printr-un cont. Erau bani ca primă pentru ultimele meciuri, nu pentru meciul cu Mediaş. Dacă domnul Horoba spune că a vazut el cum jucătorii au primit banii în punga, poate că o să sesizăm noi DNA-ul! Dacă nu dovedeşte, o să-i facem plângere", a spus Neculaie.

Ioan Horoba a răspuns şi a afirmat că jucătorii braşoveni "au primit banii în pungi, câte 2.500 de euro, în lei. Nu am văzut eu, dar nu mă lansez în aceste acuzaţii dacă nu aş avea certitudini".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑