Ionuț Nedelcearu speră la cupele europene cu Dinamo: "Aș dori să rămână cât mai mult Rednic!"



 

**VIDEO** Ionuț Nedelcearu speră la cupele europene cu Dinamo:

Ionuț Nedelcearu (19 ani) a fost una dintre revelațiile de la Dinamo în acest sezon, fundașul central disputând 13 meciuri în al doilea său sezon în Liga 1, 12 ca titular. Fiind un tânăr de mare perspectivă, Nedelcearu a atras și interesul unui club din Serie A, Sampdoria, dar va mai rămâne cel puțin un sezon în Ștefan cel Mare.

La final de sezon, Nedelcearu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport, în care a vorbit despre planurile sale de viitor, dar și despre accidentarea care l-a făcut să rateze ultimele etape ale campionatului. "Eu sunt bine cu accidentarea. Deja am început alergarea, cu mingea ușor și, când ne întoarcem din vacanță, voi începe normal cu colegii. După vacanță voi începe alături de ei antrenamentele", a asigurat Ionuț Nedelcearu.

Despre transferul său ratat la Sampdoria, din iarna trecută, fotbalistul a adăugat: "Nu, nu mi-a părut rău, pentru că de abia am început să joc la Dinamo și de mic m-am luptat ca să ajung să joc la Dinamo și după ce am jucat câteva meciuri să-mi doresc să plec...niciodată nu m-am gândit la asta".

Nedelcearu a vorbit în termeni laudativi despre cei trei antrenori pe care i-a avut în acest sezon la Dinamo: "Fiecare antrenor vine cu ideile lui, dar eu nu pot decât să mă bucur. Am avut de învățat și sper că și dânșii au fost mândri de mine și dacă ne vom mai întâlni vreodată să continuăm la fel de bine relația.

Teja a încercat să fie disciplină 100%. Să avem un joc de posesie, să construim chiar de la portar. Cu Stoican, dumnealui o să rămână mereu în sufletul meu pentru că m-a debutat. Și cu Mircea Rednic, cu care sper să facem performanță, sper să rămână cât mai mult la Dinamo. Se vede că a antrenat afară și felul antrenamentelor, felul cum vorbește cu noi. Sper ca și noi să dăm totul și să facem performanță".

Ieșirea din insolvență este așteptată cu înfrigurare de toată suflarea dinamovistă, inclusiv de jucătorii lui Mircea Rednic: "Eu vreau să joc și nu mă gândesc la asta. E trist. Sperăm să iasă și să ne luptăm în Europa la anul. Eu vreau să-mi fac treaba cât mai bine și nu mă gândesc la asta, pentru că sunt tânăr deocamdată".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑