"Vom ataca, suntem obligaţi". Jucătorii Daciei, convinşi că vor bate formaţia macedoniană Renova



Foto: facebook.com/daciafc

Jucătorii Daciei sunt hotărâţi să rezolve soarta calificării încă din meciul tur cu Renova din preliminariile Ligii Europei. Vicecampioana Moldovei a plecat în Macedonia cu gândul doar la victorie, iar antrenorul Igor Dobrovoslki a declarat că echipa sa va juca ofensiv.

Dacia Chişinău este prima echipă din Moldova care îşi va începe aventura în cupele europene în noul sezon. Lupii-galbeni vor întâlni marţi seara formaţia macedoniană Renova.

Partida va avea loc cu două zile mai devreme decât celelalte meciuri din primul tur preliminar al Ligii Europei. Asta deoarece pe 2 iulie, pe stadionul Filip Makedonski, urmează să joace o altă echipă din Macedonia, Skendija.

Dacia a plecat la Skopje cu o zi înainte de partida cu Renova. Jucătorii spun că vor avea un meci dificil.

"Ştim cu cine avem onoarea să jucăm. Este o echipă mobilă, o echipă abilă în ceea ce face, dar avem şanse mari ca să trecem de ei", a declarat atacantul echipei Dacia, Petru Leucă.

Dacia are în lot un jucător care cunoaşte fotbalul macedonian, dar şi gruparea Renova. Rusul Vasili Pavlov a jucat de la începutul anului la gruparea Teteks.

"Vrem să obţinem un rezultat pozitiv în primul meci din deplasare. Am jucat împotriva acestei echipe şi cred că avem toate şansele să câştigăm", a adăugat atacantul Daciei, Vasili Pavlov.

Antrenorul Daciei, Igor Dobrovolski nu are probleme de lot înainte de meciul cu Renova. El spune că echipa sa este obligată să învingă Renova.

"Noi vom ataca. Nu sunt adept al unui model de joc defensiv. Va fi un meci dificil, ca şi toate partidele din cupele europene. Suntem obligaţi să ne calificăm mai departe şi să îndeplinim obiectivul nostru", a spus antrenorul echipei Igor Dobrovolski.

Partida dintre Renova şi Dacia din primul tur preliminar al Ligii Europei va avea loc în această seară, cu începere de la ora 22:00. Meciul va fi arbitrat de estonianul Eiko Saar.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑