Nemulţumiţi că nu au prins bilete la meciul cu Steaua, fanii lui Aktobe au făcut scandal la stadion



**VIDEO** Nemulţumiţi că nu au prins bilete la meciul cu Steaua, fanii lui Aktobe au făcut scandal la stadion

Steaua dispută azi, miercuri, 30 iulie, în direct la Digi Sport 1, de la ora 18:00, prima manşă a turului III preliminar din UEFA Champions League. Roş-albaştrii s-au deplasat în Kazahstan, acolo unde vor da piept cu Aktobe.

La ora meciului, stadionul va fi plin, toate cele 13.000 de bilete pentru această întâlnire fiind vândute. Fanii lui Aktobe au luat cu asalt casele de bilete şi în aproximativ o oră a fost făcut anunţul oficial: tichetele au fost epuizate, iar partida se va disputa cu casa închisă, scriu jurnaliştii de la sports.kz.

Mai multe dintre bilete ar fi intrat în posesia bişniţarilor, lucru care i-a nemulţumit la culme pe fanii care nu au apucat să-şi procure un tichet la meciul cu Steaua la un preţ rezonabil. Suporterii în cauză au protestat în faţa arenei lui Aktobe, însă poliţia a intervenit şi mulţimea a fost dispersată în scurt timp.

Prima manșă din turul III preliminar, dintre Aktobe și Steaua, va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 18:00. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite în TIMP REAL pe site-ul digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑