Timișoara și Viitorul l-au dorit pe Iancu, dar alt club din Liga 1 îl va transfera. ”Îl dau cu 400.000 de euro!”



 

**VIDEO** Timișoara și Viitorul l-au dorit pe Iancu, dar alt club din Liga 1 îl va transfera. ”Îl dau cu 400.000 de euro!”

Steaua a terminat la egalitate meciul cu Partizan Belgrad, după un meci în care Gabi Iancu (21 de ani) nu a fost inclus nici măcar în lotul de 18. La finalul partidei de pe ”Arena Națională”, Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, a lămurit situația jucătorului.

După ce în urmă cu două zile a spus, ÎN DIRECT la Digi Sport, că Iancu se va întoarce la FC Viitorul, acolo unde este dorit de Gică Hagi, șeful Stelei s-a răzgândit, după ce a aflat că un alt club din Liga 1 vrea să-l cumpere pe jucător.

”Pentru Iancu am negociat cu cei de la FC Voluntari şi o să îl cumpere ei. Nu este nicio afacere pentru mine. Am pierdut 300.000 de euro cu el. Am dat 700.000 de euo pe el şi acum îl dau cu 400.000 şi mai trebuie să dau şi la Viitorul 30%.

Din 400.000 de euro, trebuie să-i dau şi lui Hagi 120.000 de euro. În total pierd vreo 500.000 de euro, dar asta e. Dacă Mirel Rădoi îl vroia, nu îl ţineam? Dar eu nu cred că era de Steaua. Mai bine se duce la Voluntari şi dacă e bun, pleacă în străinătate”, a spus Becali după Steaua - Partizan 1-1.

Și cei de la Poli Timișoara și l-au dorit pe Gabi Iancu. Daniel Stanciu, directorul sportiv al bănățenilor, era ferm convins că jocul gândit de către Dan Alexa se pliază perfect pe calitățile tânărului atacant.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑