Încă un gol pentru Drogba la Montreal. Cifre impresionante ale ivorianului



030 октября 2015

**VIDEO** Încă un gol pentru Drogba la Montreal. Cifre impresionante ale ivorianului

Didier Drogba continuă să impresioneze în MLS, acolo unde imbracă tricoul canadienilor de la Montreal Impact. Fostul atacant al lui Chelsea a înscris din nou și echipa sa a reușit calificarea în semifinalele play-off-ului Conferinței de Est din campionatul american.

Montreal Impact s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Toronto, la capătul unei partide în care Drogba și-a păstrat media de un gol pe meci. Ivorianul a stabilit scorul final încă din mintul 39, când a trimis în plasă centrarea lui Bernier. Montreal deschisese scorul în minutul 18, prin același Bernier. Piatti, responsabilul cu pasa decisivă la golul lui Bernier, a fost cel care a punctat pentru 2-0, după o eroare a unui fundaș de la Toronto.

Odată cu reușita din partida cu Toronto, Drogba a ajuns la 12 goluri marcate în tot atâtea partide disputate în MLS. Pentru Drogba a fost al treilea gol marcat în poarta celor de la Toronto, după dubla de senzație reușită săptămâna trecută.

Atacantul de 37 de ani a pus serios umărul la calificarea canadienilor în play-off, performanță atinsă ultima dată în urmă cu aproape un deceniu. Montreal urmează să întâlnească pe Columbus Crew în semifinalele Conferinței de Est.

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑