Și Marian Rada s-a săturat de situația de la Rapid: ”Am trăit prea multe și vreau o schimbare!”



 

**VIDEO** Și Marian Rada s-a săturat de situația de la Rapid: ”Am trăit prea multe și vreau o schimbare!”

Marian Rada, antrenorul Rapidului, este tentat de o despărțire de gruparea giuleșteană și spune că atât Mircea Rednic, cât și Cristiano Bergodi vor să preia echipa.

Remiza pe care Rapid a obținut-o sâmbătă seară, în Giulești, contra celor de la CFR Cluj, 0-0 (DETALII AICI și VIDEO) i-a ”aruncat” pe vișiniii pe ultimul loc al Ligii 1 (DETALII AICI și VIDEO).

Marian Rada, antrenorul Rapidului, a ajuns la capătul puterilor și spune că simte că nu mai poate continua.

”Pe mine chiar mă bate gândul de mai mult timp să renunț. După 31 de ani vreau și eu o schimbare. Am trăit prea multe și vreau și eu o schimbare”, a spus Rada, care a evitat, cel puțin momentan, să spună clar dacă vrea să se retragă din fotbal sau să se mute la un alt club.

Referitor la numele vehiculate pentru a prelua din pauza de iarnă banca tehnică a grupării de lângă Grant, Rada a replicat:

”Și Rednic și Bergodi vor să vină, dar sunt pesemne anumite condiții care trebuie îndeplinite de către conducere. În această situație, când am vrut să renunț eu, nu a venit nimeni în loc.

În vară, s-a apelat la mine să fiu director tehnic, ca interimar, să rămân să pregătesc echipa. Apoi, a venit un antrenor, apoi iar s-a apelat la mine, dar n-a fost dorința mea expresă să rămân la echipă, dar am ajutat așa cum am putut eu, cum sunt condițiile de la Rapid. Nu este ușor să vii la Pro Rapid să te echipezi și să te antrenezi la Mogoșoaia”, a conchis Rada.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑