Dragoș Grigore a fost integralist în cel mai spectaculos meci al etapei din Franța



**VIDEO** Dragoș Grigore a fost integralist în cel mai spectaculos meci al etapei din Franța

Toulouse și Lorient au oferit cea mai frumoasă partidă a etapei cu numărul 15 din campionatul Franței. Oaspeții s-au impus cu scorul de 3-2, în meciul cu cele mai multe goluri al finalului de săptămână din Ligue 1.

Cu Dragoș Grigore integralist, Toulouse a suferit a opta înfrângere a sezonului și este de acum implicată serios în lupta pentru evitarea retrogradării. Doumbia a deschis scorul pentru gazde, însă Lorient a revenit după pauză și a punctat prin Guerreiro, care a profitat de eroarea colegului lui Grigore din defensivă, elvețianul Moubandje.

O gafă colectivă a fundașilor lui Toulouse i-a permis apoi lui Jeannot (minutul 57) să o aducă în avantaj pe Lorient, pentru ca Jordan Ayew să înscrie pentru 3-1, dintr-o lovitură de pedeapsă.

Pesic a redus din diferență în minutul 70, dar echipa lui Grigore nu a mai avut forța să evite înfrângerea în fața lui Lorient, echipă aflată acum pe locul 15 în Franța, la doar un punct în spatele lui Toulouse, care va juca în etapa viitoare pe terenul lui Nantes.


20.550 de spectatori au asistat la meciul dintre Toulouse și Lorient

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑