Peste Messi și Neymar! Cifre uluitoare pentru starul Borussiei , Pierre-Emerick Aubameyang



Peste Messi și Neymar! **Cifre uluitoare pentru starul Borussiei**, Pierre-Emerick Aubameyang

Dortmund și-a revenit după o perioadă mai grea (două înfrângeri la rând, 1-3 cu Hamburger SV și apoi 0-1 la Krasnodar, în UEFA Europa League) și a făcut spectacol în duelul cu echipa lui Alex Maxim, VfB Stuttgart, pe care a învins-o cu un categoric 4-1.

Gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang a fost din nou cel mai bun om al echipei sale și a marcat de două ori în poarta lui Stuttgart. Astfel, cel mai în formă atacant al lui Thomas Tuchel a ajuns la cifre impresionante în acest sezon: 25 de goluri în toate competițiile și 17 în Bundesliga, acolo unde este lider în topul marcatorilor, depășindu-i pe Lewandowski (14 goluri) și Muller (13 goluri), de la Bayern Munchen.

Aubameyang este primul jucător din istoria Borussiei Dortmund care atinge o astfel de performanță, însă gabonezul a fost aproape să îl depășească și pe legendarul Gerd Muller, care a punctat de 19 ori în același interval, în sezonul 1976-1977.

></strong></p><p>În cursa pentru Gheata de Aur, Aubameyang este pe primul loc, în timp ce <strong>Luis Suarez</strong>, de exemplu, nu prinde nici măcar primele 10 goluri. Portughezul Cristiano Ronaldo este doar pe locul 26.</p><p><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑