Criză la Manchester United. Formaţia a fost eliminată aseară din semifinalele Cupei Ligii Angliei



 

23.01.2014 18:01

Criza se adânceşte la Manchester United. Formaţia a fost eliminată aseară din semifinalele Cupei Ligii Angliei după ce a fost învinsă la loviturile de departajare de Sunderland. La eşecul lui United a pus urmărul portarul De Gea, care a greşit inexplicabil la faza golului.

După victoria cu 2 la 1 în prima manșă, Sunderland a jucat curajos și pe stadionul Old Trafford în meciul retur cu Manchester United. Diavolii roșii au reușit însă să deschidă scorul prin Evans. Scorul de 1 la 0 s-a păstrat pe tabelă până la sfârșitul timpului regulamentar și au urmat prelungirile, deoarece în Cupa Ligii Angliei golurile marcate în deplasare nu contează. Sunderland a restabilit echilibrul în penultimul minut al reprizei a doua de prelungiri prin Bardsley. La faza golului o greșeală monumentală a comis-o portarul De Gea. Acesta a scăpat mingea în poartă după un șut slab de la 18 metri.

Pentru ca drama sa fie completă, United a inscris in minutul 120 prin Hernandez. Acest gol în mod obişnuit trebuia să ducă Manchester în finala, însa din cauza erorii lui De Gea, partida a ajuns la loviturile de departajare. Aici Sunderland a ratat mai puțin și s-a calificat în prima sa finală după o pauză de 22 de ani. În ultimul act al Cupei Ligii Angliei Sunderland va juca cu Manchester City. O altă eliminare suprinzătoare s-a produs în Franța. Plină de vedete formația Paris Saint-Germain a piedut cu 1 la 2 partida din șaisprezecimile cupei cu Montpellier. A terminat evoluția în această competiție și Bordeaux. Echipa a pierdut la loviturile de departajare în fața grupării Balagne, care joacă în liga a cincea valorică. După victorie întorică, fotbaliștii amatori au făcut spectacol în vestiar.

Din nou a dezamăgit AC Milan. Echipa a fost învinsă cu 2 la 1 de Udinese în sferturile Cupei Italiei și riscă să rămână fără niciun trofeu în acest sezon. Tot aseară Barcelona a făcut un pas mare spre semifinalele Cupei Spaniei. Catalanii au spulberat cu 4 la 1 Levante în manșa tur a duelului. Tello a înscris trei goluri, iar cei de la Levante s-au făcut de râs și printr-un autogol stupid.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑