Pancu și-ar fi dorit ca Rapid să intre în faliment din 2013. "Am fi câștigat un an"



 

 **VIDEO** Pancu și-ar fi dorit ca Rapid să intre în faliment din 2013.

Daniel Pancu nu știe ce să mai creadă despre viitorul Rapidului, spune că echipa nu se va desființa, ba chiar susține că era mai bine ca falimentul să fi fost declarat în vara trecută.

La finalul partidei amicale dintre Rapid și Săgeata Năvodari, scor 1-2 (DETALII), Daniel Pancu a acceptat să vorbească, ÎN DIRECT la ”Digi Sport Special” despre situația de la Rapid, dar și despre momentul revenirii sale pe gazon.

”De luni voi începe să lucrez ușor și cu mingea, pentru că, până acum, am lucrat mai mult fizic, dar sper ca de peste o săptămână să încep să joc și în amicale. De altfel, este primul cantonament, din 1994 încoace, în care sunt accidentat.

Revenind la problemele de la echipă, nouă nu ne-a rămas decât să ne antrenăm, nu avem informații din țară, nici de bine, nici de rău.

Problema este că ne apasă pe toți aceste chestiuni, mai ales că vedem că vedem că la alții se poate, deși au probleme mai grele ca ale noastre”, a spus Pancu la Digi Sport.

Chestionat ce crede că se va întâmpla la 14 februarie, când se va rediscuta planul de reorganizare al clubului, Pancu a replicat:

”Am înțeles că se va amâna din nou. Știm că sunt multe persoane care vor să cumpere Rapidul, toată lumea vorbește de acea dată, dar nu se face nimic concret. Situația este apăsătoare, colegii vor salariile la zi, toți sunt conștienți că am făcut eforturi mari anul trecut, a fost un 2013 de sacrificiu, dar nu se mai poate așa,

Și, până la urmă, dacă va fi faliment nu va fi o nenorocire. Vor fi trei-patru ani pierduți, dar Rapid nu va muri. După mine, poate era mai bine să se declare faliment de anul trecut și acum deja aveam un an recuperat”, a conchis Pancu la ”Digi Sport Special”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑