FC Brugge - Lokeren 2-1. Gazdele rămân aproape de liderul Gent



 

**FC Brugge - Lokeren 2-1.** Gazdele rămân aproape de liderul Gent

Brugge rămâne aproape de liderul Gent şi îşi reface avantajul de două puncte faţă de Anderlecht, cu 6 etape înainte de play-off, după victoria cu Lokeren, 2-1. Oaspeţii au deschis scorul după 11 minute la o lovitură liberă prin Harbaoui.

Avantajul lui Lokeren nu a ţinut însă decât câteva secunde. Imediat după ce a repus mingea de la centru, echipa lui Michel Preud'home a egalat prin Refaelov, ajutat şi de devierea lui Overmire.

Cu un sfert de oră înainte de pauză, acelaşi Refaelov a marcat un gol aproape identic, doar că Odoi a fost cel care a deviat mingea în proprie poartă. Verhulst şi-a ţinut echipa în joc cu două intervenţii bune în repriza secundă la şuturile lui Diaby şi Denswil.

Gazdele au avut emoţii pe final, când Harbaoui a şutat de la marginea careului, dar Butelle a respins de la rădăcina barei. Brugge ajunge la 4 victorii consecutive în Jupiler League şi va întâlni peste o săptămână acasă campioana Gent.

Brugge (4-3-3): Butelle - De Fauw, Denswil, Mechele, De Bock - Claudemir, Vanaken, Simons - Refaelov, Diaby (Vossen 89), Gedoz (Izquierdo 77)

Antrenor: M. Preud'homme

Lokeren (4-3-3): Verhulst - Ticinovic, Ingason, Ninaj, Odoi - Rassoul (Enoh 31), Abdurahimi (Patosi 64), Overmeire - Miric (Dessers 89), Harbaoui, Bolbat

Antrenor: G. Leekens

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑