Jamie Green, victorie pe Lausitzring, în DTM! A devenit liderul clasamentului



 

**VIDEO** Jamie Green, victorie pe Lausitzring, în DTM! A devenit liderul clasamentului

Jamie Green a câștigat prima cursă de pe Lausitzring, din Campionatul German de Turisme. Scoțianul de la echipa Audi Rosberg, aflat la cel de-al doilea succes din 2015, s-a impus cu o plecare din prima linie a grilei și a devenit liderul clasamentului general.

Spaniolul Miguel Molina, cel mai rapid în prima sesiune de calificări, a plecat excelent și a condus cursa până în ultima treime, în ciuda faptului că adversarii săi au atacat constant cu ajutorul sistemului DRS. După ce a pierdut însă șefia manșei, Molina a ajuns până pe locul 4.

Italianul Edoardo Mortara și suedezul Mattias Ekstrom au completat podiumul primei curse din Germania de Est. Audi a monopolizat astfel top 4 pe Lausitzring. Pascal Wehrlein, câștigătorul din 2014, a fost cel mai bine poziționat pilot Mercedes, pe locul 5. Reperul producatorului BMW a fost Maxime Martin, care a încheiat doar al 7-lea.

Cea de-a doua manșă de calificări va putea fi urmărită duminică, pe Digi Sport 3 HD, în direct de la ora 12:40. Cursa cu numărul 2 va fi de la ora 15:10, în direct și în exclusivitate pe Digi Sport 3.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑