Jucătorii de la Sheriff sunt dornici de răzbunare după meciul cu Slovan Bratislava



foto:  sportonline.md

Dezamăgiţi şi dornici de răzbunare! Jucătorii Sheriff-ului au declarat că Slovan Bratislava a avut noroc şi că adversarul nu a impresionat cu nimic. Fotbaliştii campioanei Moldovei sunt siguri că echipa va întoarce rezultatul în retur şi se va califica în play-off-ul Ligii Campionilor.

Atât antrenorul, cât şi jucătorii de la Sheriff Tiraspol susţin că nu au meritat să piardă meciul cu Slovan Bratislava din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

"Prima dată în carieră am suferit o asemenea înfrângere. Sun convins că nu am meritat să pierdem. În meciul de pe teren propriu sunt sigur că vom face un meci bun şi vom obţine un rezultatul dorit", a spus antrenorul Sheriff Tiraspol, Veaceslav Rusnac.

Unii jucători ai campioanei cred că vor putea să întoarcă rezultatul şi să obţină calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. După ce a pierdut cu 1-2 în tur, Sheriff trebuie să învingă cel puțin cu 1-0 în partida de la Tiraspol pentru a se califica în runda următoare.

"La fel pot să zic că nu am meritat această înfrângere. Am avut un penalty şu un om în plus în teren din minutul 60. Din păcate nu am putut fructifica ocaziile pe care le-am avut", a precizat Radu Gînsari, jucător Sheriff Tiraspol.

Meciul retur dintre Sheriff și Slovan este programat pe șase august la Tiraspol. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑