Keșeru , după golul marcat lui Aktobe: ”Fanii să aștepte să mai marchez, că d-aia sunt atacant”



 

**VIDEO** Keșeru , după golul marcat lui Aktobe: ”Fanii să aștepte să mai marchez, că d-aia sunt atacant”

Keșeru spune că Steaua va avea prima șansă la calificare, ca totul va depinde de modul în care vor evolua roș-albaștrii în retur și le promite fanilor încă un gol cu Aktobe.

Steaua a remizat cu Aktobe, scor 2-2 (DETALII AICI și VIDEO) și are prima șansă la calificarea în play-off-ul UEFA Champions League. Primul gol al partidei, cel care de altfel a stabilit și scorul reprizei, a fost marcat de Claudiu Keșeru.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a spus, la finalul partidei din Kazahstan, că el și colegii săi se așteptau să facă un meci bun, dar faptul că n-au reușit să-și pună în aplicare jocul de pase i-a costat victoria. Keșeru a promis însă revanșa și a spus că dacă Steaua va înscrie la București nu va avea probleme.

”Am înscris într-un moment extraordinar, chiar înainte de pauză, după care am fost egalați, din păcate, la acea fază fixă. Până la urmă, acest 2-2 este satisfăcător”, a spus Keșeru.

Întrebat dacă Steaua se poate impune în retur pe durata celor 90 de minute, pentru a se evita eventuale prelungiri și lovituri de departajare, Keșeru a replicat:

”În primul rând nu trebuie să luăm gol. Dacă începem meciul cu un ritm ridicat și vom înscrie, atunci nu vom avea probleme. Dacă n-am câștigat la Aktobe, atunci interesul va fi mai mare la București, îmi doresc un stadion arhiplin și o atmosferă de zile mari”, a completet Keșeru.

Omul de gol al roș-albaștrilor a mai spus, în final, că Steaua are prima șansă la calificare, că totul depinde de jocul pe care-l vor etala elevii lui Gâlcă pe Arena Națională , dar și că va mai înscrie.

”Eu zic că avem prima șansă la calificare, dar depinde de noi și de cum vom evolua în retur. Cât despre mine, da, fanii să se aștepte să mai înscriu că d-aia sunt atacant. Îmi doresc să marchez la fiecare meci”, a conchis Keșeru.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑