Duckadam, concluzii după Aktobe: ”Arlauskis ne-a salvat din nou, Lemnaru a jucat foarte slab!”



 

**VIDEO** Duckadam, concluzii după Aktobe: ”Arlauskis ne-a salvat din nou, Lemnaru a jucat foarte slab!”

Duckadam consideră remiza de la Aktobe un rezultat bun ca urmare a evoluției nu destul de bune din Kazahstan, nu dă vina pe gazon și spune că roș-albaștrii trebuie să fie mult mai hotărâți în retur.

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a spus, la finalul partidei dintre Aktobe și Steaua, scor 2-2 (DETALII AICI și VIDEO), că a fost nemulțumit de prestația mai multor fotbaliști, că echipa a jucat iar slab în primele 45 de minute, fapt ce trebuie să de de gândit celor din staff și nu numai.

”Am scos, până la urmă, un rezultat bun, conform cu ce s-a întâmplat în teren, dar trebuie să spun că ne-a lipsit angajamentul și atitudinea, aspecte pe care sper să le vedem la meciul retur”, a spus Duckadam.

Oficialul roș-albaștrilor nu este de acord cu cei care au dat vina pe starea proastă a gazonului.

”Pe același teren au jucat și ei. Dacă vom fi concentrați la meciul retur, atunci nu cred că vor fi probleme cu accesul în play-off. Sper că vom avea parte și de un public numeros pe Arena Națională, care să ne încurajeze de la început până la sfârșit. Sunt aproape de play-off și avem nevoie de ei”, a spus Duckadam.

Duckadam a spus, mai apoi, că Steaua a suferit din nou în prima repriză, l-a evidențiat pe Arlauskis și a fost evaziv când a fost întrebat de ce n-a jucat Sânmărtean.

”Probabil că va juca în retur, nu știu dacă Sânmărtean... Eu cred că în apărare am scârțâit de data asta, dar am avut noroc cu Arlauskis, care, până la urmă, ne-a salvat din nou.”

CLICK AICI pentru VIDEO cu reacția lui Gâlcă despre Sânmărtean

În schimb, nu la fel de entuziasmat a fost de Valentin Lemnaru, cel care și-a făcut în Kazahstan debutul în tricoul roș-albastru.

”Nu mi-a plăcut Lemnaru, a jucat foarte slab. Sigur, trebuie să avem răbdare cu el, dar și el trebuie să-și dea mai mult silința. Nu cred că a fost vorba de emoție. E prea târziu, la 30 de ani, să mai ai emoții.

Cu siguranță, au fost mai mulți jucători care nu mi-au plăcut, dar sper că la retur lucrurile se vor schimba în bine. Faptul, însă, că am ratat din nou o primă repriză, trebuie să dea de gândit”, a completat fostul mare portar din Ghencea.

”Keșeru este un oportunist. E acolo când trebuie să marcheze, deci și-a făcut datoria”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑