Meci interzis cardiacilor! Bayern Munchen a câştigat Supercupa Europei după ce a învins-o pe Chelsea Londra



031 августа 2013
FOTO: turistik.ro

Bayern Munchen a câştigat Supercupa Europei după un meci interzis cardiacilor cu Chelsea Londra. După 120 de minute de joc scorul a fost de 2-2, iar Bayern s-a impus la loviturile de departajare cu 5-4.

Chelsea a deschis scorul, la Praga, în minutul 8 prin Fernando Torres. Bayern a egalat imediat după pauză prin Frank Ribery. Aproape de încheierea timpului regulamentar echipa antrenată de Jose Mourinho a rămas în inferioritate numerică după ce Ramires a fost eliminat.

Chiar şi aşa, Chelsea a reuşit să înscrie în prima repriză a prelungirilor prin Eden Hazard. Bayern a lansat un adevărat asediu la poarta "aristocraţilor" în repriza secundă a prelungirlor, însă portarul Cech a avut intervenţii de-a dreptul formidabile. Acesta a rezistat până în ultimele secunde ale meciului, atunci când Martinez a egalat, înscriind din apropiere.

La penalty-uri, echipele au mers cap la cap până la ultima execuţie, când Lukaku a ratat, iar Bayern a devenit prima echipa din Germania care a câştigat Supercupa Europei.

Partida dintre Bayern Munchen şi Chelsea Londra este prima din Supercupa Europei în care învingătoarea s-a decis după loviturile de departajare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑