Jucătorii Rapidului, supăraţi pe Dumitru Sandu: Îl vrem pe Ostap înapoi



031 октября 2013

 

Situaţia de la Rapid rămâne incertă! Jucătorii echipei au anunţat că îşi doresc revenirea lui Victor Ostap. "El este patronul echipei. Toate contractele le avem cu el", au declarat fotbaliştii care nu şi-au mai ridicat salariile de câteva luni.

Jucătorii Rapidului sunt supăraţi pe Dumitru Sandu, pentru că nu a fost în stare să soluţioneze problemele cu care se confruntă echipa.

"Din câte ştim, el a venit la echipă ca o persoană care poate să aducă finanţator, să ajute echipa să iasă din criza financiară. Cu el, însă, am ajuns la o criză şi mai mare care este", a declarat Dumitru Bacal, jucător Rapid.

Fotbaliştii au anunţat că doresc ca Victor Ostap să finanţeze echipa, dar nu Dumitru Sandu.

"El este patronul echipei. Toate contractele le avem cu el. Toate angajamentele îl avem cu el. Mai devreme sau mai târziu el trebuie să-i dea un raspuns. Noi sperăm că domnul Ostap se va întoarce cu faţa la noi şi va reveni", a declarat Stanislav Luca, jucător Rapid.

"Dacă băieţii doresc întoarcerea lui Ostap, pot doar să mă bucur pentru ei. Lasă Ostap să revină la echipă. Pe viitor, este o lecţie pentru mine", a menţionat preşedintele Rapid, Dumitru Sandu.

Victor Ostap nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia de la echipa care îi aparţine. Dumitru Sandu a devenit preşedinte al clubului din Ghidighici la începutul lunii octombrie, la scurt timp după suspendarea lui Ostap din fotbal, pe o perioadă de cinci ani.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑