Borussia Dortmund i-a stricat ziua de naştere antrenorului echipei Arsenal Londra



031 октября 2013

 

23.10.2013 21:40

Germanii au câştigat aseară cu 2 la 1 pe terenul englezilor, chiar în ziua în care Arsene Wenger a împlinit 64 de ani. La conferinţa de presă, nemţii au făcut glume pe seama aniversării lui Wenger.

Robert Lewandovski a marcat golul victoriei cu opt minute inainte de finalul partidei de la Londra. Atacantul polonez i-a stricat astfel aniversarea lui Arsene Wenger, care a implinit ieri 64 de ani.



Pana la golul lui Lewandovski, Borussia a condus aseara cu 1 la 0 dupa golul marcat de armeanul Ghenrih Mhitarean. Englezii au egalat prin golul reusit de Giroud. In celălalt meci al grupei, Napoli a învins in deplasare cu 2 la 1 echipa Olympique Marseille. Callejon si Zapata au marcat golurile oaspetilor, cel de-al doilea fiind o adevarata bijuterie.


Francezii au marcat golul de onoare în minutul 86 prin Ayew. Borussia, Arsenal şi Napoli impart primele trei locuri cu cate sase puncte, in timp ce Marseille nu are niciun punct la activ.
În grupa G, Zenit a castigat cu 1 la 0 pe terenul echipei Porto. Golul victoriei a fost marcat de Alexandr Kerjakov cu patru minute inainte de finalul partidei. În celălalt meci al grupei, Atletico Madrid a umilit cu 3 la 0 in deplasare echipa Austria Viena. Douglas Costa a reusit un nou meci memorabil, inscriind doua goluri. Pentru spanioli a mai punctat aseara si Raul Garcia. Atletico este liderul grupei cu noua puncte. Zenit ocupa locul doi, avand cu un punct mai mult decat FC Porto.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑