Noapte magică pentru Zlatan Ibrahimovic. Atacantul suedez a marcat 4 goluri pentru PSG



031 октября 2013

 

24.10.2013 21:51

Ibrahimovic a reuşit exerciţii incredibile, iar echipa sa s-a impus cu 5-0 pe terenul lui Anderlecht. Zlatan Ibrahimovic este de neoprit. Atacantul de 32 de ani a ajuns la al 8-lea gol în ultimele 4 meciuri în toate competiţiile pentru PSG. Dacă golul de 1-0 a fost unul cu poarta goală, celelalte două reuşite au fost opere de artă. Ibrahimovic a înscris cu călcâiul în stilul său caracteristic, în timp ce reuşita din minutul 36 a venit graţie unei torpile din afara careului. Suedezul nu s-a oprit nici în repriza secundă şi, după un gol al lui Cavani, a mai punctat o dată.


În cealaltă partidă a grupei, Benfica şi Olympiakos au remizat nedecis scor 1-1 şi se bat pentru locul doi în grupă. Ambele echipe au la activ câte 4 puncte, cu 5 mai puţine ca liderul PSG. S-a remarcat aseară şi Cristiano Ronaldo, care a ajuns în top 3 a celor mai buni marcatori din istoria Ligii Campionilor. Atacantul Realului a reuşit o dublă în poarta lui Juventus şi are deja 57 de goluri, fiind în spatele lui Raul şi Messi. Juventus a marcat prin Llorente, dar a jucat aproape o repriză în zece oameni după eliminarea lui Chiellini. Faza meciului a reuşit-o Vidal, care a cerut penalty după ce a fost la un pas să se accidenteze singur.


În celălalt meci, Galatarasay a învins-o cu 3-1 pe Copenhaga, graţie golurilor marcate de Melo, Sneijder şi Drogba. Turcii au acum un avans de 2 puncte faţă de Juventus. Real este pe primul loc cu maximum de puncte după 3 etape.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑