Ancelotti, marcat de rezultatul obținut de Real. Nu i s-a mai întâmplat asta în carieră



031 октября 2013

></p><p><strong>Succesul Realului, care a spulberat-o pe FC Sevilla, scor 7-3 <a href=(VIDEO), în etapa a 11-a, intermediară, din campionatul Spaniei, a fost una extrem de importantă pentru antrenorul “galacticilor“, Carlo Ancelotti.

Tehnicianul, în vârstă de 54 de ani, n-a mai trăit niciodată, în cariera sa un astfel de meci. Pentru italian, a fost pentru prima dată, după 862 de partide oficiale, în care s-au marcat zece goluri într-o singură partidă.

Și cei 66.836 de spectatori prezenți la meci au toate motivele să-și păstreze ca amintire biletul de intrare. Și asta pentru că din 1967 nu mai văzuse “Bernabeul“ 10 goluri într-o singură partidă de campionat. Se întâmpla la 16 septembrie 1967, atunci când “galacticii“ îi spulberau pe cei de la Real Sociedad, scor 9-1.

Ultima dată când madrilenii au mai câștigat un meci cu 7-3 s-a produs la 12 iunie 1974, atunci când au trecut de Granada în sferturile de finală ale Cupei Spaniei.

Și pentru ca acest meci din La Liga să fie chiar cu adevărat special pentru gazde, mai trebuie menționat faptul că acum a fost pentru prima dată în istorie, când s-au dictat două lovituri de la 11 metri împotriva Realului pe “Santiago Bernabeu“!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑