Milsami continuă seria de victorii în Divizia Naţională. Zenko, eroul orhenilor în meciul cu Zimbru



031 октября 2016

”Vulturii” din Orhei au luat viteză în Divizia Naţională de fotbal. Milsami au învins cu 1-0 pe Zimbru Chişinău în etapa a 13-ea și au ajuns la a şasea victorie consecutivă. Singurul gol al partidei a fost înscris în prelunguri de atacantul belarus Nikolai Zenko.
Orheienii conduc confortabil în clasament având un avans de 4 puncte în fața secundei clasate, Sheriff Tiraspol, care este și campioana în exerciţiu. "Viespile" au câştigat cu 3-0 partida cu concitadina Dinamo-Auto.
Cel mai dramatic meci al etapei a 13-a a avut loc la Hânceşti, unde Petrocub a primit replica formației bălțene Zarea. Gazdele au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Vasile Rusu chiar înainte de pauză. Chiar și așa, Petrocub a condus de două ori și a fost la un pas de victorie, însă bălţenii de fiecare dată au reuşit să restabilească egalitatea pe tabelă.
La mijlocul reprizei secunde hânceștenii au deschis scorul prin Călugăr, dar în minutul 83 căpitanul bălțenilor Alexandru Onică a egalat dintr-o lovitură liberă. Apoi, în minutul 90 gazdele au înscris prin Vlad Slivca și zarurile păreau a fi aruncate. 
Însă în cel de-al patrulea minut de prelungiri Andrei Novicov și-a salvat echipa de la înfrângere, stabilind rezultatul final, 2-2.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑