Madrilenul Alvaro Morata a reușit golul finalului de an într-un meci amical



031 декабря 2013

 

></p><p>Golul finalului de an a fost marcat pe<strong> Santiago Bernabeu,</strong> dar n-a purtat semnătura lui <strong>Cristiano Ronaldo,</strong> ci a tânărului <strong>Alvaro Morata</strong>. Campionul european cu Spania U21 a înscris într-un meci de caritate intitulat <strong> care a dus față în față selecționatele Estului și Vestului.

Din echipa Estului au făcut parte jucători legitimați la Almeria, Barcelona, Elche, Espanyol, Granada, Levante, Malaga, Osasuna, Valencia, Villarreal, Barcelona B, Cordoba, Girona, Hercules, Real Jaen, Las Palmas, Mallorca, Murcia, Sabadell, Tenerife și Zaragoza, în timp ce pentru selecționata Vestului au jucat fotbaliști de la de la Bilbao, Atletico Madrid, Betis, Celta, Getafe, Rayo Vallecano, Real Madrid, Real Sociedad, Sevilla, Real Valladolid, Alava, Alcorcon, Eibar, Recreativo, Deportivo, Lugo, Castilla, Mirandes, Numancia, Ponferradina și Sporting Gijon.

Partida s-a încheiat cu victoria Vestului, scor 6-5, iar golul victoriei a fost marcat de Alvaro Morata, cu o foarfecă de efect. Meciul de pe 30 decembrie a fost probabil ultimul jucat de tânărul madrilen pe Bernabeu ținând cont că presa iberică a anunțat că Ancelotti vrea să scape de el în pauza de iarnă (DETALII AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑