Tenismena Dominika Cibulkova şi-a prezentat trofeul, după ce a învins-o pe Angelique Kerber



01 ноября 2016
Foto: unitedathletes.com
Câştigătoarea Turneului Campioanelor desfășurat în Singapore, Dominika Cibulkova, şi-a prezentat trofeul. Tenismena slovacă a învins-o în finală pe nemțoaica Angelique Kerber, numătul 1 mondial, şi a furnizat cea mai mare surpriză a competiţiei.
"Am petrecut la hotel alături de membrii echipei mele, am trăit momentul. Dimineaţă ei mi-au zis că acest succes a fost unul formidabil, iar eu aş zice că este adevărat. Am început să realizez aceste lucruri. Asemenea sentimente sunt cele mai plăcute", a declarat Cibulkova.
Jucătorea în vârstă de 27 de ani a participat în premieră la Turneul Campioanelor, iar câștigarea acestuia reprezintă cea mai mare performanţă a carierei sale. În urma succesului din Singapore Cibulkova a fost remunerată cu 2 milioane de dolari şi a obținut 1250 de puncte WTA.
"Câştigarea acestui turneu este un moment crucial în cariera mea. Această victorie mă va ajuta mult. Eram pe locul cinci în clasamentul mondial și acum voi mai urca: la începutul sezonului nu am avut de a apăra multe puncte. Acest succes devine pentru mine izvorul unor noi provocări", a spus Cibulkov.
Este pentru al doilea an consecutiv, când Turneul Campioanelor a fost câştigat de o tenismenă ce obţine doar o singură victorie în faza grupelor: anul trecut Agnieszka Radwanska a obținut trofeul exact la fel.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑