Partidă de zile mari în Liga Campionilor: Manchester City va căuta răzbunare în returul cu FC Barcelona



01 ноября 2016
sursa: intoday.in
La Manchester se prefigurează un meci de foc în această seară între City din localitate și FC Barcelona, partidă contând pentru etapa a patra a fazei grupelor.
În partida-tur, acum două săptămâni, catalanii s-au impus categoric.
"Am pierdut cu 0-4. Cel mai important după o înfrângere cu 0-4 este să învăţăm ceva din asta. Când pierzi într-un asemenea mod, la un asemenea nivel, singurul avantaj este să înveţi ceva din greşeli", a declarat antrenorul clubului Manchester City, Pep Guardiola. 
Partida va fi urmărită cu sufletul la gură şi în țara noastră. Jucătorii lui Milsami cred într-o revanşă a grupării engleze.
"Sunt fan Real Madrid. Sper că Manchester City îşi va lua revanşa şi va învinge la o diferenţă, cel puţin egală cu cea la care a pierdut în meciul tur, din Barcelona", a spus fundaşul echipei orheiene, Petru Racu.
"Îmi pare că Guardiola trebuie să schimbe ceva. Vom vedea. Vor juca două echipe bune, care au componenţe super, care ştiu a controla balonul. O să fie interesant de privitun asemenea meci. Cu mare plăcere o voi face-o", a mărturisit tehnicianul lui Milsami, Andrian Sosnovschi. 
Partida de la Manchester va putea fi urmărită în transmisiune directă la Canal 3 cu începere de la ora 21:45.
La fel în această seară se vor juca şi alte şase meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor. În grupa A, Arsenal se va lupta cu Ludogoreţ Razgrad, iar PSG - cu FC Basel. Dacă Arsenal şi PSG nu vor pierde în această seară, atunci se vor califica în optimile de finală.
Beşiktaş - Napoli şi Benfica - Dinamo Kiev sunt partidele programate în grupa B.
Echipa internaționalului moldovean Alexandru Gaţcan, FC Rostov, va fi examinată la Madrid de finalista din sezonul trecut, Atletico. În fine, tot în grupa D, Bayern Munchen va fi găzduită de PSV Eindhoven.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑