Aurel Ignat şi Dumitru Sârbu au devenit campioni europeni la Muay-Thai (FOTO)



01 ноября 2016

Luptătorii moldoveni de K-1 Aurel Ignat şi Dumitru Sârbu au devenit campioni europeni în genul de luptă Muay-Thai. Turneul a avut loc în oraşul croat Split.

Ignat a evoluat în categoria de până la 86 de kilograme şi în confruntarea decisivă l-a făcut knock-out pe adversarul său din Germania.

"Am învins aşa cum îmi place mie, prin knock-out, în finală un luptător german. Diferenţa dintre muay thai şi K-1 este mare. Acolo se folosesc coatele, clinciuri, e un alt stil", a declarat luptătorul K-1, Aurel Ignat. 
La rândul său, Dumitru Sârbu a triumfat în categoria de 60 de kilograme. Pentru a obţine medalia de aur el i-a învins în semifinală pe un sportiv suedez, iar în finală - pe unul belarus.

"Cred că noi nu ne-am pregătit de muay thai, dar ne-am mobilizat şi am devenit campioni. Prima luptă a fost mai grea, iar în cea de-a doua m-am mobilizat şi am luptat mai bine", a spus luptătorul K-1, Dumitru Sârbu.

"Sigur, ar fi o nebunie să spun că nu sunt mulţumit de rezultat, reieşind din faptul că Republica Moldova, dacă nu greşesc, în ultimii 20 de ani nu a venit de la asemenea competiţii cu vreo medalie", a declarat antrenorul Nicanor Trocin.

La Campionatele Europene de Muay-Thai au participat în total peste 400 de luptători din 25 de ţări.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑