Petrescu şi Caras sunt mulţumiţi de propria lor colaborare. Ce planuri de viitor au cei doi antrenori



02 июля 2016
Foto: thesun.co.uk
Antrenorii Dan Petrescu şi Emil Caras sunt mulţumiţi de propria lor colaborare şi vor să continue tot aşa și în continuare. Cei doi lucrează împreună din 2009, când tehnicianul român s-a aflat la primul mandat la Kuban Krasnodar. Caras, care vorbeşte fluent rusa şi româna, a fost ales să-l ajute pe Dan Petrescu.
"De 7 ani suntem împreună. I-am promis că dacă va lucra bine, îl voi lua în alte ţări. Posibil să mai dureze această colaborare, pentru că e un băiat serios şi îşi face treaba foarte bine", a spus Dan Petrescu. 
"Aceşti ani petrecuţi împreună mi-au dat foarte mult din punct de vedere profesionist, deoarece am văzut multe ţări, am lucrat în mai multe echipe, am cunoscut foarte mulţi jucători de valoare", a spus Emil Caras. 
În această vară cuplul de antrenori a revenit la Kuban după o pauză de 4 ani. Atât pe parcursul meciurilor, cât şi în pauze, Caras traduce jucătorilor indicaţiile lui Petrescu.
Totodată, antrenorul moldovean nu este un simplu traducător din română în rusă. Petrescu l-a păstrat în staff-ul său tehnic, când a lucrat în Qatar, România şi China.
"El nu mai e doar traducător, este antrenor. Se implică la antrenamente. El a lucrat ca antrenor principal în Moldova, ştie fotbal, nu îl tratez ca pe traducător, ci ca pe antrenor", a spus Petrescu. 
"Dan Petrescu este un brand, e un nume în fotbal. Ofertele pe care le are el nu se compară cu ce aş putea să am eu, dacă aş avea", a menţionat Emil Caras. 
Obiectivul grupării din Krasnodar pentru noul sezon este revenirea în prima ligă valorică a fotbalului din Rusia.
"Să sperăm că clubul o să se mişte mai repede. În fiecare zi dau telefoane şi încerc să-i conving că avem nevoie de calitate, jucători străini buni, pentru că campionatul este foarte lung şi greu. Cunosc, am trecut prin el. Mai ales, acum vor juca Mordovia, Dinamo Moscova", a declarat antrenorul Dan Petrescu. 
În prezent Kuban Krasnodar se pregăteşte de noul sezon în Tiraspol, la baza clubuluii Sheriff.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑