Zlatan Ibrahimovic a fost prezentat oficial la Manchester United. DECLARAŢIILE fotbalistului



02 июля 2016
Foto: collectivepicks.com
Zlatan Ibrahimovic a fost prezentat oficial la Manchester United. Super-starul suedez a făcut primele declaraţii în tricoul noului său club.
"Cred că este o mare provocare pentru mine. Oriunde am jucat, am reuşit să câştig câte un trofeu. Acum, aştept cu nerăbdare să înceapă această nouă aventură, un nou capitol din cariera mea şi din viaţa mea. Aştept să îmi cunosc colegii şi să efectuez primul antrenament", a spus Ibrahimovic.
Conducerea grupării de pe Old Trafford nu a anunţat, deocamdată, pe ce perioadă de timp a semnat Ibrahimovic, însă presa engleză a scris anterior că înţelegerea ar fi valabilă pentru un an.
Informaţiile despre acest transfer au circulat imediat după finalul sezonului trecut, însă Ibrahimovic a avut o clauză cu Paris Saint-Germain, potrivit căreia nu avea voie să anunţe că a semnat cu o altă grupare înainte de 1 iulie 2016.
Zlatan Ibrahimovic, în vârstă de 34 de ani, este al patrulea fotbalist suedez care va juca la Manchester United, după ce au mai făcut-o Lars Blomqvist, Bojan Djordjici şi Henrik Larsson.
Manchester United va fi a opta echipă din cariera lui Ibrahimovic. El a mai jucat la Malmo, Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Internazionale Milano, AC Milan, Barcelona şi Paris Saint-Germain.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑