Albot, surprins că va participa la Jocurile Olimpice: Mă bucur că am reuşit să fac acest pas



02 августа 2016
Foto:publika.md
Radu Albot se pregătea de vacanţă în ziua în care a aflat că va participa la Olimpiadă. Tenismanul spune că a rămas surpins de decizia Federaţiei Internaţionale. 
 "Am fost destul de surprins pentru că a durat foarte mult până m-am calificat la Olimpiadă. S-au retras mai mulţi sportivi şi datorită acestui fapt am posibiltatea să ajung la Rio. După cum ştim, cariera sportivului nu este atât de lungă. Acum mă bucur că am reuşit să fac acest pas", a spus Albot.
"Pe ultima sută de metri acest vis a devenit realitate. Noi nici nu mai credeam că mai putem obţine cota. Cred că tot ce s-a întâmplat este un semn bun. Ştiu că Radu este pregătit", a declarat Marina tauber, preşedintele FM de tenis.
După vacanţă, Albot urma să se pregătească pentru ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open Acum, tenismanul trebuie să concentreze într-un timp record pe evoluţia la Rio. Competiţia de tenis începe deja pe 6 august.
"Un pic s-au schimbat planurile, însă nu e nicio problemă. Asta e foarte bine. Vreau să ajung acolo cât mai repede, să văd care sunt condiţiile, pentru că nu am jucat niciodată la Rio", a conchis Albot.
Radu Albot a fost felicitat şi de ministrul Tineretului şi Sportului, Victor Zubcu. Oficialul a promis că îl va susţine la Rio pe Albot chiar din tribune.
"În primul rând - felicitări! Mă bucur pentru orice performanţă din sportul moldovenesc. Mă bucur că tenisul de câmp are, în sfârşit, acea apreciere necesară. Rezultatele pe care le-a obţinut Radu Albot nu este altceva decât un model de dezvoltare a tenisului autohton", a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Victor Zubco.
Radu Albot este primul tenisman moldovean care va participa la Jocurile Olimpice.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑