EURO 2016: Franţa şi Islanda vor lupta pentru ultimul loc în semifinale



03 июля 2016
Foto: Euro 2016
Franţa şi Islanda vor lupta în această seară pentru ultimul loc în semifinalele Campionatului European de fotbal.
Selecţionerul francez Didier Deschamps nu va putea conta pe trei jucători. Fundaşul Adil Rami şi mijlocaşul N'Golo Kante sunt suspendaţi, iar atacantul Kingsley Coman este accidentat.
"Dacă e să vorbim de Franţa, atunci pot spune că am mai întâlnit această echipă. Nu contează că are câțiva jucători suspendaţi. Oricum, este o echipă foarte bună. Când se analizează un adversar se caută punctele forte, dar şi cele vulnerabile. Iată că ne este greu să găsim punctele slabe ale selecţionatei Franţei", a spus selecţionerul Islandei, Lars Lagerback.
Islanda este revelaţia turneului. După ce s-a calificat în play-off de pe locul doi în grupă, nordicii au eliminat Anglia în optimi. Islanda a reuşit să ajungă în sferturile de finală ale Campionatului European chiar la prima participare la un turneu final al competiţiei continentale.
Islanda are jucători care pot arunca foarte bine balonul de la margine. În fiecare meci am văzut aceleaşi scenarii. Ei pot avea puţine lovituri de la colţ, dar în schimb au foarte multe repuneri de la margine. O aruncare de-a lor este echivalentul unei centrări sau lovituri de la colţ”, a relatat selecţionerul Franţei, Dider Deschamps.
Franţa şi Islanda s-au mai întâlnit până acum de şapte ori. "Cocoşii galici" s-au impus în cinci partide, iar altele două a fost consemnată remiza.
Meciul din această seară se va juca pe ”Stade de France”, cu începere de la ora 22:00 şi va fi arbitrat de olandezul Bjorn Kuipers.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑