Jumătate de milion de lei pentru jucătorii campioanei Moldovei la futsal dacă se califică la Cupa UEFA



03 августа 2016
Foto: publika.md
Premiu record pentru jucătorii campioanei Moldovei la futsal, echipa Classic. Conducerea clubului le-a promis tuturor membrilor lotului o primă de peste jumătate de milion de lei dacă formaţia din Chişinău se va califica în runda următoare a preliminariilor Cupei UEFA la fotbal în sală.
"Cred că la moment sunte singura echipă de futsal din Republica Moldova în care băieţii primesc salarii pentru că vin la antrenament. Dacă vom accede în a doua fază a competiţiei, vă spun sincer că primele pentru băieţii vor fi de peste 500 mii de lei. Ca patron al echipei am pus doar un singur obiectiv: să ne calificăm din acestă grupă", a menţionat Ruslan Ciocoi, căpitan "Classic".
Classic va juca în preliminariile Cupei UEFA într-o grupă din care mai fac parte formaţia galeză Cardiff University, Sandefjord din Norvegia şi Hamburg Panthers din Germania. Meciurile vor avea loc în perioada 19-21 august pe Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu. În următoarea rundă se va califica doar câştigătoarea grupei.
"Sigur că suntem favoriţi. Este un factor important faptul că vom juca acasă şi vom primi oaspeţi. În afara terenului trebuie să îi întâlnim cu pâine şi sare, iar pe teren cu mingi dificile, viteză şi forţă", a precizat Alexandr Derik, antrenor Classic.
Classic se află în plină pregătire pentru prima participare în Cupa UEFA. Până la debutul în competiţie, formaţia din Capitală mai are programate meciuri amicale la Odesa cu două formaţii din prima ligă a Ucrainei. Săptămâna viitoare, Classic va participa şi la Cupa Iaşiului.
"Obiectivul cel mare este calificare în etapa următoare. Echipele cu care vom juca sunt de acelaşi nivel şi nu e o diferenţă mare în comparaţie cu echipa noastră", a subliniat Andrei Vicolaş, preşedinte Classic.
Classic va juca în preliminariile Cupei UEFA datorită faptului că în sezonul trecut a cucerit titlul de campioană a Moldovei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑