Josep Guardiola, cel mai bine plătit antrenor de fotbal din lume. Câte milioane încasează anual



03 августа 2016
Foto: depor.com
Josep Guardiola este cel mai bine plătit antrenor de fotbal din lume. Tehnicianul de la timona lui Manchester City încasează anual 18 milioane de euro. În clasamentul alcătuit de revista franceză France Football au intrat 20 de antrenori.
Pe locul secund în top se află Carlo Ancelotti de la Bayern Munchen, care câştigă anual 15 milioane de euro, iar podiumul este completat de antrenorul lui Manchester United, Jose Mourinho. Portughezul este remunerat la formaţia engleză cu 14,5 milioane de euro pe sezon.
Pe poziţia a patra în clasament este tehnicianul clubului Arsenal Londra, Arsene Wenger, care ia un salariu anual de 10,5 milioane de euro.

Cu un milion mai puţin câştigă Zinedine Zidane de la Real Madrid.
Treapta a şasea este ocupată de Luis Enrique, care pregăteşte marea rivală a galacticilor, Barcelona. Acesta primeşte 8,5 milioane de euro pe an.
Treapta a şasea este ocupată de Luis Enrique, care stă la cârma marii rivale a clubului regal, FC Barcelona. Acesta are un salariu anual de 8,5 milioane de euro. Din Top-20 face parte şi antrenorul român al lui Zenit Sankt-Petersburg, Mircea Lucescu. El ocupă locul 18 şi încasează 4 milioane de euro pe an.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑