Liga Campionilor: Borussia Dortmund și-a asigurat prezența în optimile de finală



03 ноября 2016
Foto:footballsnap.wordpress.com
Borussia Dortmund și-a asigurat prezența în optimile de finală ale Ligii Campionilor cu două etape până la finalul fazei grupelor. Nemții au câștigat cu 1-0 partida cu Sporting Lisabona datorită golului marcat de Adrian Ramos în minutul 12.
Un alt meci din grupa F, cel dintre Legia Varșovia și Real Madrid, a fost cel mai spectaculos al serii. Gareth Bale a înscris la doar 55 de secunde după fluierul de start și a devenit autorul celui mai rapid gol al Realului în Champions League. "Galacticii" au condus cu 2-0 după 35 de minute de joc, cand a marcat Benzema. Polonezii au revenit însă miraculos și au punctat de 3 ori, dar Realul s-a salvat de la infrangere pe final de meci: Mateo Kovacic a marcat golul egalizator în minutul 85 și a stabilit rezultatul final, 3-3. 
În grupa H Sevilla a spulberat cu 4-0 formația Dinamo Zagreb. Luciano Dario Vietto, Sergio Escudero, Steven Nzonzi și Wissam Ben Yedder au înscris pentru spanioli.
Tot în această grupă, Juventus Torino a remizat acasă cu Olympique Lyon, scor 1-1. Gonzalo Higuain a transformat un penalty în minutul 13, dar francezii au restabilit echilibrul prin Corentin Tolisso pe finalul întâlnirii.
În grupa E, AS Monaco s-a impus fără drept de apel, scor 3-0, în fața lui ȚSKA Moscova. Rușii sunt pe ultimul loc și au șanse infime la calificare în optimi. Surpriza serii a produs-o Bayer Leverkusen. Echipa germană a învins la Londra cu 1-0 pe Tottenham Hotspur.
FC Porto a trecut cu același scor de Club Brugge în grupa G. Portarul lusitanilor Iker Casillas a ajuns la 54 de meciuri fără gol primit în Liga Campionilor, ce reprezintă un record absolut al competiției.
Singura partida fără goluri din etapa a patra s-a disputat în Danemarca, unde FC Copenhaga a jucat cu Leicester City.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑