Schimbări la lotul naţional de fotbal: Numele noilor jucători, convocaţi pentru meciul cu Georgia



03 ноября 2016
sursa: unisport.com/fotbal
Selecţionerul Igor Dobrovolski a găsit soluţii pentru absenţele de marcă din lotul naţionalei de fotbal a Republicii Moldova în ajunul ultimului meci din acest an, cel cu Georgia de la Tbilisi din preliminariile Campionatului Mondial.
Andrei Cojocari şi Alexandru Dedov sunt suspendaţi, iar Igor Armaş, Artur Ioniţă şi Eugeniu Cebotaru vor lipsi din cauza accidentărilor.
În locul acestora Dobrovolski i-a inclus în lotul final pe mijlocaşii de bandă Dan Spătaru şi Alexandru Antoniuc, dar şi pe fundaşul central Adrian Caşcaval.
"Am inclus în lot pe cei mai buni jucători la ziua de azi. Ca şi alte echipe din grupa noastră, Georgia este un adversar de calibru. Ei au disputat câteva meciuri la un nivel înalt", a precizat Igor Dobrovolski.
Și selecţionerul Georgiei Vladimir Weiss a anunţat lista lărgită a jucătorilor convocați pentru partida cu Moldova.
Cei mai importanţi fotbalişti sunt Jaba Kankava de la gruparea franceză Reims, Jano Ananidze de la Spartak Moscova şi Levan Mcedlidze de la echipa italiană Empoli.

Moldova este codaşa grupei D preliminare cu 0 puncte după trei meciuri disputate. De partea cealaltă, Georgia este penultima clasată, cu un punct la activ obţinut surprinzător în deplasare la Cardiff cu Ţara Galilor, scor 1-1.
Partida dintre Georgia şi Moldova se va disputa pe 12 noiembrie cu începere de la ora 19:00.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑