Steaua Bucureşti şi FC Rostov merg în play-off



04 августа 2016
FOTO: footballtripper.com
Internaționalul moldovean Alexandru Gațcan va juca în play-off-ul Ligii Campionilor. Echipa sa, FC Rostov, a învins în deplasare cu 2-0 formația belgiană Andrelecht Bruxelles după ce, în prima manșă terminase la egalitate 2-2 pe teren propriu.
Christian Noboa a înscris primul gol în minutul 27, iar Serdа́r Azmoun a stabilit rezultatul final la începutul reprizei secunde.
Compatriotul nostru Alexandru Gațcan, căpitan al echipei, a jucat toată partida și a primit un cartonaș galben.
În etapă următoare a competiției s-a calificat și reprezentanta României, Steaua București.
Roș-albaștrii s-au impus acasă cu 2-0 în fața echipei cehe Sparta Praga după ce în tur a fost consemnată egalitatea 1-1. Decisiv pentru steliști a fost Nicolae Stanciu, care a marcat ambele goluri.
Un alt club de peste Prut, Astra Giurgiu, a fost eliminat din preliminariile Ligii Campionilor și va juca în cele ale Ligii Europa. După 1-1 în tur, Astra a fost învinsă în deplasare, cu 3-0, de FC Copenhaga.
O înfrângere dramatică a suferit Șahtar Donețk. La capătul a 90 de minute de joc ”minerii” au pierdut avantajul de două goluri, luat pe teren propriu în tur, și au fost finalmente învinși în seria loviturilor de departajare cu 4-2 de formația elvețiană Young Boys Berna.
Elvețienii s-au calificat în play-off, iar Șahtar a urmat traseul Astrei spre Liga Europei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑