Barcelona a învins campioana Angliei într-un meci jucat la Solna



04 августа 2016
FOTO: bunaziuafagaras.info
Cluburile de top din Europa continuă să facă spectacol în International Champions Cup. Barcelona a învins campioana Angliei, Leicester City, cu 4-2 într-un meci jucat la Solna, în Suedia. Munir a deschis scorul după o pasă genială a lui Messi. Catalanii şi-au majorat avantajul prin Luis Suarez, iar Munir şi-a trecut în cont dubla încă până la pauză.
Leicester City s-a apropiat la un gol distanţă în prima parte a reprizei secunde. Ahmed Musa, cel mai scump jucător transferat vreodată de Leicester City, care a plătit pe el 18 milioane de euro în această vară, a înscris de două ori în decurs de 18 minute.
Barcelona a stabilit rezultatul final prin atacantul de 17 ani, Rafael Mujica.
Real Madrid şi-a încheiat evoluţia în International Champions Cup cu o victorie. "Galacticii" au învins la New Jersey pe Bayern Munchen cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de fundaşul lateral Danilo.
Într-un alt amical de cinci stele, Chelsea Londra s-a impus în fața lui AC Milan, la Minneapolis, cu scorul de 3-1. Echipa engleză a deschis scorul prin Bertrа́nd Traoré, iar Milan a egalat după un gol fabulos marcat de BonаventUra.
Chelsea a marcat în repriza secundă două goluri prin brazilianul Oscar şi a obţinut о victoriе binemeritată.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑