Schimbări majore la Speranța Nisporeni. Mai mulți fotbaliști au plecat în acest intersezon



05 июля 2016

Speranţa Nisporeni s-a despărţit în acest intersezon de mai mulţi jucători experimentaţi printre care Vadim Cravcescu şi Ghenadie Ochincă, care şi-au încheiat cariera. Totodată de la echipă a plecat şi fundaşul român Alin Şeroni.

În prezent, Speranţa testează mai mulţi stranieri, printre care şi un brazilian. În acelaşi timp, cu echipa se antrenează şi fostul golgheter al Diviziei Naţionale, Oleg Andronic.

Speranţa Nisporeni se pregăteşte intensiv de noul sezon. Formaţia pregătită de Cristian Efros are programate şi două amicale cu echipe de peste hotare. Astăzi, Speranţa va juca în deplasare cu Cernomoreţ Odesa, iar peste trei zile va întâlni la Tiraspol, gruparea Tom Tomsk, proaspăt promovată în prima ligă a Rusiei.
Speranţa a promovat în Divizia Naţională vara trecută şi a fost una din revelaţiile sezonului precedent. Echipa reuşind să învingă Sheriff, Zimbru şi Milsami. La final, formaţia din Nisporeni a terminat pe locul şapte.

Jucătorii speră ca în următorul sezon să se claseze pe un loc care asigură participarea în cupele europene.

Speranţa Nisporeni va juca primul meci oficial din noul sezon pe 23 sau 24 iulie, atunci când va începe Divizia Naţională.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑