Jose Mourinho a făcut primele declaraţii în calitate de antrenor al formaţiei Manchester United



05 июля 2016
Foto: express.co.uk
Portughezul Jose Mourinho a făcut primele declaraţii în calitate de antrenor al formaţiei Manchester United. Lusitanul a anunţat vrea să fie urmaşul lui Alex Ferguson şi să doboarea recordul acestuia.
"Mă aflu acolo unde vreau să fiu. Vreau să evoluez în Premier League şi în competiţiile interne. Sunt un pic frustrat că nu vom evolua în Liga Campionilor. În acelaşi timp nu ascund faptul că vânez recordul lui Alex Ferguson în Liga Campionilor, dar şi recordul său la numărul de meciuri în calitate de antrenor", a menţionat Mourinho.
Jose Mourinho a cerut şi câteva sfaturi de la Ferguson, cel care a pregătit gruparea engleză timp de 24 de ani: "Mi-a spus să-mi iau umbrela. A fost un sfat bun, pentru că ieri la antrenament, nu mi-a venit să cred că plouă din nou. Al doilea sfat a fost să-mi aduc sticla preferată de vin, deoarece de acum înainte vom avea parte de multe clipe împreună".
Primul meci al lui Mourinho în calitate de antrenor al lui Manchester United va fi un amical cu Borussia Dortmund, în cadrul turneului Champions Cup, programat în orașul chinez Shanghai, pe 22 iulie.
Manchester United va debuta în noua ediție a campionatului Angliei pe 13 august, când va juca în deplasare cu formația Bournemouth.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑