În aşteptarea spectacolului de la Rio! Sportivii moldoveni spun că s-au pregătit de ceremonia de deschidere



05 августа 2016
FOTO: publika.md
Sportivii moldoveni aşteaptă cu sufletul la gură ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la Rio. Aceştia susțin că s-au pregătit cu minuțiozitate pentru evoluțiile de la marele eveniment.
"Pantalonii sunt călcaţi la dungă, cămaşa este pregătită. Hainele sunt în dulap şi aşteaptă să le îmbrăcăm. Sper să fie o ceremonie de deschidere frumoasă cu o atmosferă plăcută şi cu emoţii pozitive", a spus atletul Roman Prodius.
O responsabilitate deosebită va avea Nicolae Ceban. Luptătorul de stil liber va fi portdrapelul țării la ceremonia de deschidere.
"Aştept să fie ceva frumos, să fie ceva ce nu am mai văzut. Ca şi fiecare sportiv, am emoţii pentru că va trebui să reprezentăm ţara aici. Ne va vedea o lume întreagă. Trebuie să demonstrăm că reprezentăm destoinic o ţară şi avem echipă", a spus sportivul.
Olimpicii moldoveni afirmă că s-au acomodat deja la Rio de Janeiro şi se pregătesc de competiţii.
"Acomodarea am trecut-o cu succes. Ne-am adaptat şi cu fusul orar, iar antrenamentele le efectuăm conform graficului. Sunte în Satul Olimpic, frecventăm antrenamentele de două ori pe zi. Până la competiţii nu putem să ne abatem de la grafic", a spus halterofilul Alexandru Şpac.
Unii sportivii moldoveni au întâlnit prin Satul Olimpic vedete de talie mondială. De exemplu, halterofilul Sergiu Cechir a făcut câteva poze cu tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP.
Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro va începe în seara zilei de 5 august, la ora locală 20, și va dura 4 ore, adică până la miezul nopții.
La Chișinău va fi deja data de 6 august, iar ceremonia se va desfășura între orele Moldovei două noaptea și 6 dimineața.
Marele spectacol se va desfăşura pe legendarul stadion Maracaná.
Ţara noastră va fi reprezentată la Olimpiadă de către 23 de sportivi.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑