Steaua Bucureşti va juca împotriva formaţiei Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor



05 августа 2016
Foto: lpf.ro
Steaua Bucureşti a avut ghinion la tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor, ruta non-campioanelor. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va juca împotriva formaţiei engleze Manchester City. Meciul tur este programat la Bucureşti.
FC Rostov, echipa internaționalului moldovean Alexandru Gaţcan, va juca în această fază a competiţiei cu Ajax Amsterdam. În alte meciuri, FC Porto se va confrunta cu AS Roma, Young Boys Berna va întâlni echipa germană Borussia Monchengladbach, iar Villarreal va juca împotriva formaţiei AS Monaco.
Pe cealaltă parte a tabloului s-a tras la sorţi pentru stabilirea perechilor din play-off-ul Ligii Campionilor printre echipele care au devenit campioane în sezonul trecut în competiţiile interne. Astfel, bulgarii de la Ludogorets Razgrad se vor confrunta cu cehii de la Viktoria Plzen, Celtic Glasgow va juca împotriva formaţiei israeliene Hapoel Beer-Sheva, iar campioana Irlandei, Dundalk, se va întâlni cu Legia Varşovia. FC Copenhaga o va avea ca adversară pe APOEL Nicosia, iar Dinamo Zagreb va juca cu Red Bull Salzburg.
Manşa tur se va disputa pe 16 și 17 august, iar returul este programat o săptămână mai târziu. Cele mai tari meciuri din play-off vor fi transmise în direct de Canal 3.
Echipele câștigătoare în această dublă manşă se vor califica în grupele Ligii Campionilor, iar învinsele îşi vor continua aventura în grupele Ligii Europei.
Până la startul play-off-ului competiţiei, în fotbalul european inter-cluburi se va pune punct sezonului 2015/2016 prin meciul pentru SuperCupa Europei în care se vor întâlni formațiile spaniole Real Madrid şi Sevilla.
Partida va avea loc, marţi, 9 august, de la ora 21 şi 45 de minute şi va fi în direct pe PRIME.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑