Fotbal: Dacia Chişinău a remizat pe teren propriu cu Milsami Orhei, scor 1-1



05 ноября 2016
FOTO: publika.md
Derby-ul etapei a 14-a a Diviziei Naţionale de fotbal s-a încheiat nedecis. Partida dintre Dacia Chișinău şi Milsami Orhei s-a terminat la egalitate, scor 1-1.
”Vulturii” au marcat primul gol al meciului jucat la Speia chiar pe finalul primei reprize prin croatul Igor Banovic. Gazdele au egalat în minutul 69, tot printr-un gol înscris de un stranier, bulgarul Gheorghi Karaneicev. Milsami și-a întrerupt astfel seria de şase victorii consecutive în Divizia Naţională.
Sheriff Tiraspol a obţinut o victorie chinuită în partida cu nou-promovata CF Ungheni. Echipa din stânga Nistrului s-a impus pe terenul adversarei sale cu 2-1, marcând golul victoriei abia în minutul 83 prin Eugeniu Rebenja.
Zimbru Chişinău a obţinut prima victorie în Divizia Naţională după o pauză de o lună de zile. ”Galben-verzii” au învins cu scorul de 2-0 pe concitadina Academia. Pentru Zimbru au marcat Hugo Neto (Угу Нету) şi Gheorghe Anton.
După 14 etape, în clasament conduce Milsami Orhei cu 31 de puncte, două puncte peste Sheriff Tiraspol, poziţionată pe locul secund.
Dacia este pe locul trei cu 25, fiind urmată de Zarea cu 24 şi Zimbru cu 23. Dacia și Zarea au, însă, cu un joc mai puțin disputat.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑