DOLIU ÎN LUMEA BOXULUI! Declaraţia lui George Foreman despre Muhammad Ali



06 июня 2016
Foto:foxsports.com
Pugiliști care au făcut istorie în ringul de box îl plâng trecerea în lumea celor drepți a legendarului Muhammad Ali, care a decedat în cursul zilei de sâmbătă. Printre aceștia se numără și George Foreman, fost campion mondial al greilor și fost adversar al lui Ali.
Foreman și Muhammad Ali au fost actorii principali ai unei dintre cele mai tari lupte din istoria boxului, "The Rumble in the Jungle", disputat în 1974, în Zaír.
"Am vrut să fiu prietenul lui Muhammad Ali şi am avut nevoie de douăzeci de ani după lupta din Zair pentru a reuşi acest lucru. Comunicam, am început să ne întâlnim, însă el nu a fost niciodată acel tip de om care să meargă la pescuit", a declarat fostul boxer, Foreman.
Muhammad Ali a fost omagiat în toată lumea. La Scottsdale, în fața spitalului în care a decedat, dar și la Louisville, oraşul natal al celebrului boxer, au fost improvizate monumente cu flori și suveniruri. Nu departe de locuința copilăriei sale, încărcată de flori de trecători.
Muhammad Ali va fi înmormântat vinerea viitoare într-un cimitir din Louisville, după o procesiune funerară ce va traversa orașul său natal pentru a permite unui număr cât mai mare de oameni să-și ia adio de la idolul lor.
Muhammad Ali, pe numele său adevărat Cassius Clay a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani, după ce a suferit de-a lungul timpului de maladia Parkinson.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑