TENSIUNI între Dacia și Kapaz Ghiandja. Ce i-a nemulţumit pe reprezentanţii grupării din Azerbaidjan



06 июля 2016
Foto:publika.md
Tensiuni între cluburile de fotbal Dacia Chișinău și Kapaz Ghiandja în ajunul manșei secunde dintre cele două în primul tur preliminar al Ligii Europei.
Reprezentanţii grupării din Azerbaidjan au refuzat să se deplaseze la Speia pentru a efectua antrenamentul oficial. Antrenorul lui Kapaz, Şahin Diniev, fost jucător al formaţiei Nistru Chişinău cu circa 3 decenii în urmă, a motivat decizia prin faptul că stadionul este la o distanţă prea mare fațe de locul unde sunt cazaţi fotbaliștii azeri.
"Fotbaliştii noștri s-au aflat în drum spre Chişinău timp de exact 12 ore. Ei sunt foarte obosiţi. Deplasarea până la Speia durează o oră şi jumătate, acolo antrenamentul este de doar 35 de minute, iar după asta ne ar fi trebuit încă o oră și jumătate ca să revenim. Mai mult, am aflat că drumul este cu pietriş. Cred că această deplasare ar fi avut o influenţă şi mai mare asupra jucătorilor", a spus antrenor Kapaz, Şahin Diniev.
"Drumurile din Azerbaidjan sunt ca pe circuitele din Formula 1. Drumurile de acolo sunt excepţionale. Multe ce ne-au spus. Dacă nu ştiam că adversarul nostru este Kapaz, poate credeam că jucăm cu Barcelona. De când sunt în Moldova, de opt ani, niciodată, nicun adversar, nu a avut asemenea cerinţe", de declarat managerul Dacia, Adlan Şişhanov.
Partida primei manşe, pe terenul azerilor, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Cu excepția repetării scorului alb, Dacia este obligată să învingă în retur formaţia azeră pentru a se califica în turul doi preliminar al Ligii Europei, pentru că orice remiză cu goluri înclină balanța în favoarea oaspeților.
Partida Dacia-Kapaz va avea loc joi, la Speia, cu începere de la ora 18:00. Arbitru la centru va fi georgianul Laşa Silagava. Anul trecut, acesta a condus partida amicală dintre echipele naționale ale Azerbaidjanului şi Moldovei, jucată la Baku.
Atunci, "tricolorii" au pierdut cu scorul de 1-2.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑