Canotorii Serghei şi Oleg Tarnovschi, care reprezintă Moldova, favoriţi la câştigarea unei medalii la JO



06 августа 2016
Foto: allfun.md
Canotorii ucraineni, Serghei şi Oleg Tarnovschi, care reprezintă Moldova în ultimii ani, sunt consideraţi favoriţi la câştigarea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.
Ei vor fi primii canotori care vor reprezenta Moldova la Jocurile Olimpice după un intermezzo de 20 de ani.
"Dispoziţia este una bună. Dispunem de zece zile pentru a ne pregăti la fața locului și a pune totul la punct. Cred că totul va fi bine", a spus canatorul Serghei Tarnovschi. 
În 1996, Nicolae Juravschi, alături de Viktor Reneiski au cucerit medalii de argint la Atlanta.
"Ne dorim să menţinem acest nivel înalt. Ne predispunem pentru a depune toate eforturile întru obținerea unui rezultat bun, pentru a arăta cum ne-am pregătit şi cât am muncit de mult, vom da totul pentru a evolua la maximumul posibil", a spus canatorul Oleg Tarnovschi. 
"Sportivii care ne vor repezenta la proba de canoe pleacă ultimii, dar noi sperăm ca acolo să fie invers. Să fim pe podium la Jocurile Olimpice de la Rio. Avem toate premisele să fim acolo, pentru că în ultimii doi ani, canotorii noştri au fost printre liderii mondiali", a declarat preşedinte FM Canotaj, Iacob Buhnă
Serghei Tarnovschi va intra în concurs pe 15 august în proba de canoe simplu pe distanţa de o mie de metri. Peste patru zile el va concura alături de fratele său mai mare, Oleg, în proba de canoe dublu pe aceeaşi distanţă.
Între timp Natalia Prişcepa, halterofila care a obţinut calificarea abia săptămâna trecută, a plecat la Rio împreună cu fraţii Tarnovschi. Ea va intra în concurs pe 12 august.
"Dispoziţia este una de luptă. Vreau să particip cât mai bine şi pe asta mă concentrez. M-am antrenat intensiv în această săptămână. Deja vom vedea ce voi putea face acolo", a declarat halterofila Natalia Prişcepa. 
Cei trei sportivi vor participa pentru prima dată la Jocurile Olimpice.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑