Judocanul moldovean Valeriu Duminică are un nou partener de sparring



06 августа 2016
Foto: Valeriu Duminica
Judocanul moldovean Valeriu Duminică are un nou partener de sparring. Preşedintele federaţiei de profil, Andrei Golban, desfășoară antrenamentele împreună cu sportivul, care pe 9 august va debuta la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Golban a postat pe o reţea de socializare câteva filmuleţe de la stagiul de pregătire.
"Am fost vicecampion european, participant la Jocurile Olimpice, ştiu ce înseamnă asta. Pentru el este foarte necesară o susţinere morală, psihologică şi chiar în calitate de preşedinte am lăsat tot la o parte şi am îmbrăcat kimono-ul", a declarat preşedintele Federației Moldovenească de Judo, Andrei Golban. 
În prima rundă Duminică, care evoluează în categoria de greutate de până la 81 de kilograme, îl va înfrunta pe muntenegreanul Srdjan Mrváljevic.
"E un adversar de valoare, a fost premiant la Mondiale, acum este la a treia ediţie a Jocurilor Olimpice. Ne-am bătut cu el la Eruopene, am avut succes. Au fost și turnee la care Valeriu a cedat în faţa lui", a mai spus Golban. 
În componenţa lotului naţional Valeriu Duminică a defilat pe stadionul Maracaná la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.
"Frumos a fost, dar noi am plecat mai repede acasă, deoarece eram foarte obosiţi. A fost o scenă interesantă cum a apărut viaţa pe pământ, civilizaţia...", a spus judocanul Valeriu Duminică. 
Olimpiada din Brazilia este prima din cariera judocanului din Hânceşti în vârstă de 29 de ani.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑