Agnieszka Radwanska a fost eliminată din optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la US Open



06 сентября 2016
Foto: fullhdpictures.com
Tenismena poloneză Agnieszka Radwanska a fost eliminată din optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la US Open. A patra favorită a competiţiei a pierdut cu un dublu 4-6 partida cu Ana Konjuh din Croaţia.
Calificarea în sferturile US Open este cea mai mare performanţă din cariera sportivei în vârstă de 18 ani.
Konjuh va juca în runda următoare cu Karolina Pliskova. Ea a învins-o dramatic pe Venus Williams. Jucătoarea din Cheia a pierdut primul set cu 4-6, dar s-a impus în următoarele doua acte cu 6-4, 7-6.
Sora lui Venus, Serena Williams, a eliminat-o din competiție pe Iaroslava Șvedova din Kazahstan. Americanca s-a impus cu 6-2, 6-3, după doar 68 de minute de joc.Liderul incontestabil al tenisului feminin a stabilit un nou record de victorii în meciurile de Mare Șlem - 308. La acest capitol americanca l-a depăşit pe elveţianul Roger Federer.
În sferturi Williams o va întâlni pe românca Simona Halep, care a câştigat cu 6-2, 7-5 meciul cu spaniola Carla Suarez Navarro.
La masculin, al doilea favorit Andy Murray a trecut uşor cu 6-1, 6-2, 6-2 pe bulgarul Grigor Dimitrov. Următorul adversar al scoţianului va fi japonezul Kei Nishikori.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑