Dobrovolski după meciul disputat la Cardiff: Înfrângerea este doar neatenţia jucătorilor



06 сентября 2016
Foto: vesti.ru
Naţionala de fotbal a Moldovei a revenit la Chişinău după meciul disputat la Cardiff, unde a suferit o înfrângere zdrobitoare cu 0-4 în fața selecționatei din Ţara Galilor.
Jucătorii şi selecţionerul Igor Dobrovolski susțin că au pierdut pe propriile greşeli primul joc din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.
"Am primit toate cele patru goluri din cauza lipsei de concentrare din partea jucătorilor. Nu ne-au marcat goluri în urma unor atacuri accentuate. Este doar neatenţia jucătorilor", a menţionat Dobrovolski.
"S-a văzut că este posibil de jucat cu această echipă. Nu pot spune că ne-au rupt, ne permiteau să jucăm. Nu avem voie să primim asemenea goluri", a precizat Andrei Cojocari, mijlocaşul naţionalei Moldovei.
"I-am dat voie echipei adverse să şuteze la poartă şi cu părere de rău asemenea jucători bat de 4 ori şi marchează 4 goluri", a precizat portarul naţionala Moldovei
Echipa naţională a prestat un joc foarte slab şi nu a reuşit niciun şut pe spaţiul porţii.
"Am reuşit câteva atacuri atât în prima, cât şi în a doua repriză. Echipa adversă ne-a presat, dar ne-a permis să jucăm. Înseamnă nu ne-am putut stăpâni emoţiile", a declarat  Dobrovolski.
Moldova a suferit cea mai drastică înfrângere din ultimii 3 ani.
 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑